Skip to main content

TIPPEK AZ AUTÓKÖLCSÖNZÉSHEZ

Ha Szardíniára utazol javasoljuk, hogy bérelj autót, mivel tömegközlekedéssel nem minden pontja érhető el a szigetnek. Természetesen a szálláshoz el tudsz jutni helyi járatokkal is, de ez sokkal körülményesebb az átszállások miatt, valamint lényegesen több időt vesz igénybe, így értékes órákat vesztesz vele az önfeledt vakáció élményéből, továbbá a sziget ezeregy csodáját is nehezebben tudod majd felfedezni.

Szívesebben barangolnál a szigeten a saját autód megszokott kormánya mögött ülve?

Út saját autóval

Tippek az autókölcsönzéshez

 

Amikor autót bérelsz mindig figyelj rá, hogy a kölcsönző rendelkezzen átvételi ponttal a reptéren és ezt is add meg a foglalás során, ne a települést. Ezzel megkíméled magad és utazótársaidat a transzfertől, mely gyakran időigényes, valamint előfordul, hogy kényelmetlen a bőröndök miatt és mindemellett plusz kiadást is jelent.

Az általunk javasolt autókölcsönző:

LOCAUTO RENT

Itt ugyan kicsit drágábbak a napidíjak, mint a többi opció esetén, de számos előnnyel rendelkezik a cég:

  • Mindhárom reptéren elérhető a szolgáltatásuk.
  • Nem kérnek hitelkártyát a kölcsönzéshez.
  • Nincs kaució.
  • Elég az autó visszavitelekor kifizetni a bérleti díjat.
  • Ha mégis előre fizetnéd, 10% kedvezményt adnak az eredeti árból.
  • Smart check-in rendszerükkel gyors és zökkenőmentes az autó átvétele.
  • Így a bérlés folyamata is lényegesen egyszerűbb.

Egyéb opciók

További cégek, amik szintén jelen vannak mindhárom reptéren, viszont náluk kicsit szigorúbbak a bérlés szabályai, valamint az adminisztrációs folyamat is bonyolultabb és időigényesebb:

Rental Cars

Discover Cars

Economy Car Rentals

Fizikai hitelkártya

Ha az utóbbi kölcsönzőktől bérelnél, vagy esetleg már le is foglaltad náluk az autót mindenképp vigyél az útra hitelkártyát. Ha bankkártyával foglaltál, akkor is szükséged lesz egy hitelkártyára, mert a legtöbb helyen szükséges bemutatni egy hitelkártya fizikai példányát az autó átvételekor.

Amennyiben nincs nálad hitelkártya nem adják oda a lefoglalt autót, mivel számukra ez a biztosíték rá, hogy tudod fedezni a bérelt gépjárműben okozott esetleges károkat.

Nincs még szállásod?
Foglalj apartmanjaink közül!

Megnézem az apartmanokat!