Skip to main content

BÁROK

View Sunset Lounge

A legjobb panoráma, amit Castelsardoban találhatsz, kevesebb mint 5 perc sétára a szállástól. Kiváló koktélok, kellemes kávék, ízletes harapnivalók és végtelenül kedves kiszolgálás vár Castelsardo kastélyának lábánál. A bár reggel 8-tól egészen hajnali fél 3-ig nyitva van, így indíthatod és zárhatod is a napodat a View öbölre néző, szellős teraszán.

Itt találod

CiaoBella Castelsardo

A CiaoBellához szintén a lépcsős kisutcákon juthattok el leggyorsabban, pár perc sétával az apartmantól. Péntek és szombat esténként itt és a View-ban vannak leggyakrabban bulik. A CiaoBellában olykor élőzenére is rophatjátok és itt is fergetegesek a koktélok, így több mint ideális a bár egy hosszú, akár cseppet görbébe hajló éjszakához.

Itt találod

Chiosco La Marina – Beach Bar

Családias hangulatú kis bár a tengerparton, a strand mellett, ahol szeretettel vár titeket a tulajdonos Mario és Olaszország legjobb vendéglátósa, Francesco.

A Chioscoban minden van, ami még kellemesebbé teheti a strandolás élményét a hideg üdítőktől, a koktélokon át egészen a rágcsálnivalókig. Napernyőket és gyékényt is innen bérelhettek olcsón és kényelmesen.

Ha betértek a bárba mindenképp említsétek meg, hogy a Casa Alfa & Betábol jöttetek!

Itt találod